| |     latinica | english  
Насловна
Посетите Србију
СИЕПА

 

   
 
Контакт

Радно време
Недеља - четвртак: 9:00 – 17:00 часова
Конзуларно одељење (рад са странкама): недеља, уторак и среда 10:00 - 13:00 часова

Празници

Адреса
Sahrak E Qouds, North Falamak Street,
4th Alley, Building No 3
P.O. Box 11365-118
ТЕХЕРАН
ИРАН

Телефон: + 9821 / 88091529 Локација/Мапа
Телефон:  Конзуларна надлежност
Факс:   + 9821 / 88578291 Почасни конзули

Е-mail:

serbembtehir@gmail.com

serbembteh@neda.net

 
   
Веб сајт: http://www.tehran.mfa.gov.rs  

 

 


 
 
 
Њ.Е. Дамир Ковачевић, амбасадор Републике Србије, састао се 8. маја 2024. године са министром иностраних послова Исламске Републике Иран Њ.Е. Хусеином Амиром Абдолахијаном

Амбасадора Ковачевића је, у оквиру свечане церемоније предаје копија акредитивних писама, примио министар иностраних послова Ирана Др Хусеин Амир Абдолахијан.

У срдачном разговору, након одржане церемоније, размотрене су теме од значаја за даље унапређење билатералне сарадње између Србије и Ирана.

Министар Абдолахијан и амбасадор Ковачевић су заједнички оценили да су односи између две пријатељске земље на високом нивоу, али да постоји простор да се они даље унапређују у свим областима од обостраног интереса.

08.05.2024.
 

 


Техеран: Амбасадор Ковачевић приредио пријем за привредну делегацију Србије која учествује на сајму промоције извозних потенцијала „IRAN EXPO 2024“

У организацији привредних комора Републике Србије и Исламске Републике Иран, група од 40 привредника из Републике Србије, од 27. априла до 1. маја, учествује на сајму „IRAN EXPO 2024“.

Након успешних састанака са партнерима из Ирана привредници су на пријему у Амбасади Републике Србије разменили мишљења о могућностима даљег унапређења сарадње са Исламском Републиком Иран.

Амбасадор Ковачевић је изразио задовољство због успешног наступа наше привреде на Сајму и пренео уверавања да ће Амбасада и у будућности наставити да пружа пуну подршку наступу наших привредника у Ирану.

29.04.2024.
 


ДЕЖУРНИ ТЕЛЕФОН АМБАСАДЕ У ВАНРЕДНИМ ОКОЛНОСТИМА

Сви држављани Републике Србије и Црне Горе који се налазе у Ирану, Пакистану и Авганистану могу се обратити амбасади за помоћ у ванредним околностимa на дежурни телефон: +989352206109

 


Министарство спољних послова
Дневне вести 
Саопштења 
Фото галерија 


Народна скупштина

Председник Републике Србије

Влада Србије

Министарство спољних послова